Takk for oss!

Butikk KOSELI har SISTE ÅPNINGSDAG lørdag 27. April kl. 10 - 3

I den anledning  har vi bestemt oss for å arrangere  loppemarked med vaffler og kaffe! Kom og kos deg med oss 🙂 

Butikk KOSELI teamet gleder oss over alt det morsomme og flotte vi har fått bli med på siden vi åpnet butikken. Takk til alle kunder som kom innom og tok seg tid til den gode praten!

Vi sees!

Julekrybbe utstilling!

Kom i advents stemning med Butikk KOSELI'

Til 22 desember kan du i butikk KOSELI’ få nyte en herlig juleutstilling med forskjellige julekrybber, tegninger og juleevangeliet på forskjellige språk! Det blir også satt opp et tegnebord i butikken slik at besøkende kan bidra til juleutstillingen med egne tegninger av juleevangeliet. Har du en fin julekrybbe du kunne tenke deg å låne bort tar vi gjerne også denne med i utstillingen!

Utstillingen holder åpent under butikkens åpningstider; Torsdag 10 – 19, Fredag 10 – 16 og Lørdag 10 – 14, fra 1. til og med 22. desember. Så ta en tur innom og kom i julestemning ?

For mer informasjon ta kontakt med KOSELI’ enten på epost, butikk@koseli.no, eller via telefon 47478935.

Ha en herlig desember!

Hilsen oss i Butikk KOSELI

Ny nettside!

Da har KOSELI' endelig fått sin egen nettside! Her finner du informasjon om det meste 🙂 alt fra hvem vi er, hva vi gjør, hva du kan finne hos oss og hva slags arrangementer vi holder på bygget vårt. 

Takk til alle som trofast har stilt opp til nå og hjulpet Butikk KOSELI' til å vokse frem til den herlige butikken den er i dag!