Tegne- og malekurs ved Preben Colstrup

Preben Colstrup, tidligere informasjonsansatt i NSB og predikant i Indremisjonsselskape,  åpner 15 - 17 november en utstilling i regi av Jesusnett og vil i tillegg holde et minikurs for de som har lyst til å prøve seg i kunstnerfaget! Utdannelsen har han fra Olav Mosebekks tegne-og Malerskole i Oslo med Hans Normann Dahl som leder.

Utstillingen vil bestå av verker i olje, akvarell og pastell med motiver fra byen, naturen, toget, menneskene og spor av levd liv. Han beskrives av venner som en ekspresjonist med sine sterke farger og naivistiske strek. 

Et av hans nye produksjoner er noe han kaller Skissevloggen som han legger ut på www.youtube.com der han forteller en historie med hurtigproduserte animasjoner og musikk.

15-17 Nov - Tegnekurs ved Preben Colstrup 
Kulltegning og akrylmaling. Ta med to pensler størrelse 10 og 14 (ca), klær som tåler flekker og gjerne bilde av noen motiver du har lyst til å male. Har du akrylmaling og kullstifter, kan du ta med det. Hvis ikke får du det hos oss.

Torsdag         kl 1600-2100 
Fredag           kl 1600-2100
Lørdag           kl 1000-1800 inkludert lunsj

Kursavgift: kr 1200, kan settes på Bank 1644.26.01341, merk "Tegnekurs".

Påmelding innen 14. november til 47478935

Kurset og utstillingen holdes i KOSELI, Bussedalen 1, Kongsberg.

Ny nettside!

Da har KOSELI' endelig fått sin egen nettside! Her finner du informasjon om det meste :) alt fra hvem vi er, hva vi gjør, hva du kan finne hos oss og hva slags arrangementer vi holder på bygget vårt. 

Takk til alle som trofast har stilt opp til nå og hjulpet Butikk KOSELI' til å vokse frem til den herlige butikken den er i dag!