Butikk

Koseli’ butikk holder til i et stort blått hus i Bussedalen 1, Kongsberg. Vi kan ligne en landhandel med både nye og brukte varer hvor vareutvalget vil variere noe ut fra hva vi får inn. Ønsker du å lever brukte varer til oss kan du ta en tur innom eller ta kontakt på Tlf. 47478935. Vi ønsker også å hente inn varer fra ulike små-leverandører, gjerne lokale bedrifter, slik at du kan finne varer du ikke ville funnet alle andre steder. Vi selger også et utvalg av kristne bøker fra ulike kristne forlag og diverse gaveartikler. Bøkene og artiklene kan du finne på www.jesusnett.com sin nettbutikk. Vi tar også bøker inn etter forespørsel.

Et av våre ønsker med butikken er å sette fokus på gjenbruk og god tid. Ta tilbake den gode samtale over en kaffe kopp, slik det var i Norge før i tiden.

  Det er misjonsforeningen Jesusnett som står bak butikken. Jesusnett har arbeid i Norge og Romania, og er tilknyttet Normisjon som har arbeid i 11 land. Til høyre ser du en liten smakebit av alt det morsomme du kan finne hos oss, men merk deg at bruktvarene variere ut i fra hva vi får inn. Nedenfor ser du mer informasjon om alle våre lokale og internasjonale leverandører.

Leverandører i Butikk KOSELI'

HEIDI S. HANSEN

Heidi er en førskolelærer fra Kongsberg som på fritiden designer diverse sjarmerende kort.  Illustrasjonene hennes finner du i butikken vår.

SKAAHEIM ILLUSTRATION

Synnøve er en illustratør fra Kongsberg. Hos oss finner du diverse julekort og flotte bibelverskort designet av henne.

Kvilestein

Søm, kreativ inspirasjon og bærekraft er Kvilestein sitt slagord. Ingeborg driver med redesign og hennes kreative varer kan du finne hos oss! Kvilestein syr også på bestilling, og utfører reparasjoner og tilpassing av bunader. Levering og henting av bestillinger kan gjøres på Butikk Koseli' etter avtale.

Bli kjent med våre merkelapper

Koseli Retro

Klær som er sydd om eller sydd nytt ut i fra gamle modeller.

koseli hjemmelaga

Et felles merke til små håndverks leverandører.

Koseli fiksa

Varer vi har reparert og fikset slik at de kan leve litt lenger.